Tuesday, June 9, 2009

Today is my BIRTHDAY.....ALHAMDULILAH

Salam,

Hari ini hari yang istimewa buat diri ini. Walaupun sekarang tengah sibuk menguruskan pasukan pencak silat di SAGA IV, sempat jugak la menerima ucapan selamat hari ulangtahun kelahiran ke bape ekk...32 ke 33. Dah makin pendek umur ni....yer la kan...sekarang dah 33 tahun hidup baper la lagi yang tinggal nak menyampaikan ke umur nabi Muhammad SAW. Entah-entah tak sampai....tapi ALHAMDULILLAH syukur kepada ALLAH ke atas apa yang telah diberikan setakat ini.....Cukuplah untuk meneruskan kehidupan yang sementara ini.....

Terima kasih buat isteriku yang tersayang Khairulasma Shapiai dan Nur Muhammad Arif Akrami (the one and only son stakat ini) kerana tepat jam 12:00 malam tadi sanggup menalipon agar menjadi orang yang pertama mengucapkan Selamat Hari Jadi. Abang tengah tidur kepenatan.....sori la sebab cakap pun tak berapa betul...maklumlah mengantuk sangat.....tetap tak mau kalah dengan orang-orang lain yang rapat untuk mengucapkan selamat.....tima kasih along sebab sanggup susah payah buat kad harijadi untuk ayah....

Terima kasih jugak kepada pasukan pencak silat kontinjen beaufort kerana membuat kejutan ucapan Selamat Hari Jadi....terkezut jugak aa skit sbb tak sangka plak ada yang prihatin.....kepada kengkawan dan kenalan yang mengucapkan selamat samada secara lisan, sms, telefon atau melalui facebook, terima kasih atas ingatan kalian kepada diri ini.....kalian sentiasa di ingatanku.....

Untuk SAGA IV hari ini tak ada pungutan pingat. Acara hari ni cuma silat seni solo putera dan puteri...Kontijen Beaufort gagal menambah pungutan pingat walaupun ada bantahan daripada banyak pasukan sebentar tadi....perjuangan tetap diteruskan....

Stakat ini dulu la yer...nanti ada masa layan santai lagi...

Selamat santai...


8 comments:

adam said...

happy besday paklong.....from adam n family :)

Anonymous said...

happy birthday 2 u....祝你生日快乐。from: MR. LAIN K CHUNG.

MizBeLL said...

apy bday ustz..

KOKURIKULUM SMK MENGKUANG said...

Mabruk...hepi belated besday,semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberkati dan dirahmati Allah SWT.

putribayu said...

salam...selamat hari ulangtahun kelahiran...semoga dipanjangkan umur dan rezeki yg mencurah2 serta berbahagia selalu

Reds said...

Slmt hr lahir...semoga panjang umur & dimurahkan rezeki...Amin...

juLia de wHitesiLk said...

epi belated besday brO'...
sori lmbt wish...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

Happy Belated birthday man...

Slm Singgah dari kami...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails