Tuesday, February 10, 2009

Majalah Sekolah - HIKMAH

Salam,

Hari ini ada pertanyaan dari para pelajar "tahun ni ada majalah ke tak....? So, nak bagi tau sini majalah sekolah SMK Membakut II iaitu Majalah Hikmah tidak diterbitkan tahun 2008 dan juga tahun ni 2009....sebab.... ye la ....kan tahun ni yuran pun tak yah bayar ....macam mana nak bayar syarikat percetakan kalau kita terbitkan majalah sekolah.... tahun sebelum ni punyer payment pun masih belum settle lagi......

Tapi takper, bagi peminat-peminat majalah sekolah (khusus bagi warga SMK Membakut II) kini blog SANTAI ni boleh menjadi pengganti. Lagipun isi blog ni dengan ini dengan ini majalah tu lebih kurang jer....cuma takder karya dari pelajar je la....don't worry be happy...you can bersantai over here....

Koleksi majalah dari tahun 2005 hingga 2007....
Dah tiga taun upenyer ekk buat majalah....emmm....

Hikmah Tahun 2007

Hikmah Tahun 2006

Hikmah tahun 2005 (Edisi pertama)

Yang ni sepatutnya tahun 2008 punyer....dah hantar ke syarikat percetakan, tapi sudah dipulangkan semula sebab sekolah takder bajet dah....yang ini adalah draf/proof yang sudah siap dihantar dari pertengah tahun....

Memang banyak kenangan manis setelah tiga edisi Majalah Hikmah berjaya diterbitkan. Kepada para pelajar yang pernah terlibat dalam pembikinan majalah tersebut seharusnya berasa bangga dengan hasil usaha anda. Semoga hasil karya yang terdapat dalam majalah tersebut akan menjadi kenangan yang abadi untuk anda........

Jadi, teruskan bersantai dengan blog SANTAI ini....

Teruskan membari koman/ulasan anda.....


No comments:

Related Posts with Thumbnails