Monday, February 9, 2009

Gumbira.....


Alhamdulillah, syukur pada Allah sebab web blog baru ni mendapat sambutan hangat samada daripada warga SMK Membakut II sendiri atau daripada kenalan hambe di serata muka bumi.... Setakat dua hari bubuh statistic tools anda dapat saksikan web ni dah dapat 157 hits (berapa kali di buka) dan total 32 pelayar dari serata dunia termasuk satu dari German dan United States. Terima kasih semua di atas sokongan anda.

Harap di teruskan aktiviti santai di blog ini....teruskan memberi sokongan dengan melayari, memberi ulasan, shout di shoutbox atau melihat album gambar...anda boleh pilih aktiviti anda....Selamat bersantai......

Kat bawah ni pulak anak murid hambe yang manjer....siap tanya lagi "bila muka kami nak masuk internet....?" Nak hari ni dah masuk....be happy....

Posing maut....!!!
Maklumlah satu dunia nak tengok ....

Sebelum tu mereka telah menbantu rakan mereka yang kurang sihat .....
baik ba mereka ani...

Siti Nur Masyittah Ag Basar...
Harap jadi masuk pertandingan tahfiz nanti masa MTQ yer...jangan takut...
insyaAllah ada rezeki

Nordiana....anak manja Cikgu Husaini

Selamat bersantai...


1 comment:

Reds said...

Tahniah...semua blog ini akan terus mempunyai pegunjung..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails