Thursday, February 5, 2009

Gelagat 5 - Masam-masam manis

Lepak dalam bilik guru....macam-macam ada anda boleh lihat sendiri....

Pinjam skit...???? PTPTPu
Mamat ni fokus betul ....
Mau bayarrrr....????
Apala nasip................sukiman....
Mmmm....nyaman....
Bismillah....alamak salah tajwid...
Aku kan menapau lagi nih....lapar gilak....!!!!
Pi klaih dulu no.......
Aduh...sakit kepala ku....ku pikir randah, rupanya tinggi pulang....
Tak nampak...........tak nampak.......

Jangan lupa bagi reaksi anda....

7 comments:

Anonymous said...

NASIHAT KEPADA RAKAN2 KITA YANG SEDIH N KECEWA BARU2 NI: tHE pEOPLE CAN HELP U IS YOURSELF. TUNE YOUR MIND, DONT WASTE YOUR TIME IN RECALL UNHAPPY MOMENT, FILL THE TIME WITH HAPPINESS.K

Reds said...

Salam Abg Long! Cantiklah ada blog...bolehlah tahu camna citer2 di Sabah..mesti berbeza dr semenanjung... :)

Anonymous said...

Hidup Husaini sebab ceria slalu. Meet Uncle Husaini Husain!!!

Anonymous said...

ya, hidup Husaini jugak, but orang yang membuat blog ni lagi hebat tau, berani memberi komen sendiri semasa meeting. Mcm baru2 ni, dia punya CADANGAN amat mengejutkan seluruh warga smk membakut II..hebat, itu la watak dia selama ni...kagum.hehehe

Norazman said...

Terima kasih kawan-kawan yang bagi komen. Saya amat menghargai komen kalian. Tujuan blog ni pun nak menghibur hati yang gundah dengan bersantai.....

Norazman M.N.

Norazman said...

Tima kasih Abg Ngah sebab sudi singgah blog ni. Abg Long tak berape pandai sangat nak berblog ni...baru nak belajar2. Harap boleh bagi guide yer...

Reds said...

Boleh... Nk letak kalendar hijrah tu,
-Klik kat perkataan hijriah tu..
-skroll skit kat bwh tu ada script
-copy
-buka layout dlm blogger
-klik add widget
-amik html/java script
-paste kat situ...

Insya Allah boleh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails