Thursday, February 5, 2009

Gelagat 2 - Rajin la plak


Masa nak ke kantin cari mamam tadi...ternampak la plak 3 orang mamat ni tengah main minyak itam dalam penggelek. Rajin betul....kalau boleh bagi markah la...bape nak bagi agaknyer hek. Anda tolong nilaikan.....
Kenal kan....ni la Mr. Kabul de Alfonsole ... pinjam topi boley....??? Kasut kaler kuning...???
Budak baju itam tu lapar agaknyer.....isyk, isyk, isyk.....mama aku lapar, nak mamam.....
Penuh bersemangat menarik kereta lembu mini....saaatu, duaaa, tarik.....

Jangan lupa bagi anda yang mengunjugi blog ini, berikan komen ikhlas anda...
Komen...jangan tak komen....


5 comments:

Anonymous said...

Ahamdulilah, nasib baik ada Ustaz kita yang mantap pg capture gambar2mereka yg rajin buat keja,dpt dijadikan bahan bukti bhw mereka btl2 ada melaksanakan tugas mereka..tidak mustahil markah SKT mereka akan meningkat pada tahun depan...oi, 3 orang mamat yg rajin, jgn lupa lampirkan gambar2 ko orang masa isi borang SKT pd tahun ni, ada MARKAH ni..kalo x, RUGI ni..hahahaha.

Anonymous said...

ya, agree ni

Anonymous said...

Hidup SMK MEMBAKUT II !!!

Anonymous said...

But Kuning tu nama betul dia Pua Chu Kabulkang.. hahaha.. tak habis2 markah. aku tak nak markah, aku nak MARKA.

MizBeLL said...

haha..
bj hitam tu ckgu jo kan..?
haha..
ustaz x tlg skli ke..?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails