Saturday, August 15, 2009

Magazine - PENDIDIK Ogos 2009

Salam,

Hari ini sementara mengemas rumah nak menyambut salah seorang rakan lama (masa sekolah dulu) dari KL bersama keluarganya, penulis sempat bermain-main dengan ulead studio gambar Sambutan Kemerdekaan k2 52 SMK Membakut atau lebih tepat Program Jelajah Merdeka. Biasalah menggunakan kreativiti yang tak seberapa ni, dan sekadar enjoy menghiburkan diri sendiri maka inilah hasilnya....jangan mara aa...



Bagaimana perasaan anda jika muka anda ada di sana....???

Bah saja jer layan perasaan seindiri di blog sendiri.
Selamat bersantai di hujung minggu



8 comments:

azmie n family said...

saya nak oder 151 pc, bule utang ka 15 kali bayar, eheheh...

Ak Johari Pg Abu Bakar said...

haa...bagus punya cover...tq...atas gambar2 tu...klu ada lain..bg lagi aahh..hehe..ustad mmg pakar..

Bonda Mozidah Hamzah said...

Hai Norazman, kenapa ada foto bonda pulak tu? Kalau ya betul gitu, ha.. ha.. glamour terus! Memang you pakar dalam pembikinan cover magazine!

Mohd Faizal Jikal said...

Wah ! ustaz parasan pula saya. macam pelumba handalan jadinya.

Ahzan Bakrin said...

Ustaz ni hebat serba boleh .kagum sya .mmg patut jd cover page bkn mcm sya perasan ja mau glamour .

Bonda Mozidah Hamzah said...

Ustaz zaman sekarang, memang moden.. serba tahu. Itu kelebihannya.

kuIna LadyInRed said...

salam.anda diTAG sila la ke BS utk tgk tugasan anda..

http://www.kuina.kujie2.com

Norazman to Hj Saiful said...

Gohek gok, tapi ngan muto...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails